Thuis

GUANGDONG RUIHUI INTELLIGENT TECHNOLOGY CO., LTD.

Bedrijfsprofiel

 

RUIHUI in 2000 wordt opgericht, de technologie van automatiseringsperiferie is van Japan dat. RUIHUI heeft de technologie van Japan en van Duitsland geleerd, en het gebruiken van hoge niveaus van principe in de delenselectie, voor assemblageproces en vervangstukken, hangt de vereisten overeenkomstig de originele ontwerpnorm, en in elk productieproces aan. In 20 jaar ervaring heeft geaccumuleerd en de uitstekende ontwerpcapaciteit van Japanse ingenieurs geleide ruihui hoogst verantwoordelijk voor de Industrie en ruihui sterk uitvoerend team, leidde tot een partij bekende autodelenfabrikanten, toestaand hen om het hoge niveau in dezelfde industrie, en investering te bereiken minder.

 

Klantengeval

Verwerkende industrie; de Verenigde Staten Lear, Honda-fabriek, Ford-fabriek, GAC-Groep, Chongqing Changan, Wuhan Shenlong, BMW-Schittering, FAW Volkswagen, Peking Hyundai.

En andere huishoudapparatenfabrikanten; zoals GREE, Haier, Midea, Chigo-Airconditioning.

hardwarefabrikanten; zoals de Verenigde Staten Southco, zijn van het de fabrikantensucces van Zhongtai industrieel de samenwerkingsgeval.

RUIHUI-de KWALITEIT is niet het beste in de wereld, en de prijs is niet het goedkoopst. Maar wij kunnen uitstekende producten verstrekken om u te helpen uw concurrenten verslaan.

Producten: De voedermachine, Gelijkrichtersmachine, Uncoiler-machine, Decoiler met Gelijkrichter, 3 in 1 NC-Gelijkrichtersvoeder, Rol behandelend systeem, Overdrachtsysteem, Robotsysteem, om aan de marktbehoeften van klanten te voldoen, verbetert het werkefficiency, vermindert de last van het personeel van het ondernemingsbeheer, maakte het onderhoud van productieveiligheid en het klantenpersoneel een aanzienlijke bijdrage.

Momenteel bereikte het bedrijf de markt, aan het eind van 2017 verder om te ontwikkelen, de totale investering 30 miljoen USD, installatiegebied van meer dan 20 duizend vierkante meters om de vraag op de markt te ontmoeten en stevige fundamenten daarna te leggen.

China GUANGDONG RUIHUI INTELLIGENT TECHNOLOGY CO., LTD. Bedrijfsprofiel 0

 

Waarom kies ons?

eerste, hebben wij een hoog niveau van technisch onderzoek en ontwikkelingsteam;

tweede, kunnen wij het ontwerp en het van plan zijn van de gehele installatie verstrekken om het kant en klare project te realiseren;

derde, onze filosofie: de kwaliteit is de sociale verantwoordelijkheid;

vierde, zijn onze producten erkend door de markt, in belangrijkste automobieloem, de industrie van het huistoestel, is de hardwareindustrie toegepast;

vijfde, hebben wij een hoogst efficiënt team van de naverkoopdienst en krijgen klantengoedkeuring.

ons bedrijf
  • Geschiedenis
  • Dienst
  • Ons Team

China GUANGDONG RUIHUI INTELLIGENT TECHNOLOGY CO., LTD. Bedrijfsprofiel 0

2017

Ging formeel intelligent, massaproduktie van intelligent materiaal op grote schaal in, uitbreiding van industriële productiebasis, totstandbrenging van ISO-versieverbetering en intellectuele eigendomvergunning, en verkreeg de tweede prijs van vooruitgang van Jiangling-Groep.

 

 

China GUANGDONG RUIHUI INTELLIGENT TECHNOLOGY CO., LTD. Bedrijfsprofiel 1

2016
Het heeft leveringsketen integratieoptimalisering, industriële kettingsuitbreiding, en verdubbelde productiewaarde opengesteld. Het heeft herhaaldelijk de planning en het ontwerp, functionele ontwerp en het ontwerpinnovatie van het controlesysteem van grote autodelen gerealiseerd.

 

China GUANGDONG RUIHUI INTELLIGENT TECHNOLOGY CO., LTD. Bedrijfsprofiel 2

2015
Ontworpen en ontwikkeld materiaal voor enige/twee-wapen manipulators, multi-axis robots, enz., massaproduktie van het intelligente materiaal op grote schaal van de smeedstukautomatisering

 

China GUANGDONG RUIHUI INTELLIGENT TECHNOLOGY CO., LTD. Bedrijfsprofiel 3

2014
Massaproduktie van driedimensionele multi-station robots. Massaproduktie van grote blanking lijnen

 

China GUANGDONG RUIHUI INTELLIGENT TECHNOLOGY CO., LTD. Bedrijfsprofiel 4

2012
Wij hebben massaproduktie van het grote materiaal van de smeedstukautomatisering gerealiseerd

 

China GUANGDONG RUIHUI INTELLIGENT TECHNOLOGY CO., LTD. Bedrijfsprofiel 5

2011
Drie-in-één rek servo nivellerende voeder wordt gerealiseerd in partijen, hebben wij het ontwerp en de ontwikkeling van blanking lijn automatisch materiaal op grote schaal geopend.

 

China GUANGDONG RUIHUI INTELLIGENT TECHNOLOGY CO., LTD. Bedrijfsprofiel 6

2010
De eerste driedimensionele multi-station robot werd gelanceerd, en wij begonnen het ontwerp en de ontwikkeling van het stempelen automatisering op grote schaal.

 

China GUANGDONG RUIHUI INTELLIGENT TECHNOLOGY CO., LTD. Bedrijfsprofiel 7

2009
De eerst drie-in-één rek servo nivellerende voeder werd gelanceerd, en wij gingen de autodelen in stempelend de automatiseringsindustrie.

 

China GUANGDONG RUIHUI INTELLIGENT TECHNOLOGY CO., LTD. Bedrijfsprofiel 8

2008
De Machines die van Dongguanruihui Co., Ltd vervaardigt werden opgenomen en wij gingen de de automatiseringsindustrie in van het huistoestel.

 

China GUANGDONG RUIHUI INTELLIGENT TECHNOLOGY CO., LTD. Bedrijfsprofiel 9

2005
De eerste nieuwe rolvoeder werd gelanceerd, gingen wij het metaal het stempelen automatiseringsmateriaal in

 

China GUANGDONG RUIHUI INTELLIGENT TECHNOLOGY CO., LTD. Bedrijfsprofiel 10

2000 Tenghui-werd de Fabriek van de Machinesverwerking gevestigd

 

GUANGDONG RUIHUI INTELLIGENT TECHNOLOGY CO., LTD.
GUANGDONG RUIHUI INTELLIGENT TECHNOLOGY CO., LTD.
1 2
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Agent

Importeur

Exporteur

Handelsmaatschappij

Verkoper

Merken : RUIHUI

Aantal werknemers : 200~300

Jaarlijkse omzet : 30000000-50000000

Opgericht Jaar : 2000

Export pct : 60% - 70%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China GUANGDONG RUIHUI INTELLIGENT TECHNOLOGY CO., LTD. Certificaten China GUANGDONG RUIHUI INTELLIGENT TECHNOLOGY CO., LTD. Certificaten China GUANGDONG RUIHUI INTELLIGENT TECHNOLOGY CO., LTD. Certificaten China GUANGDONG RUIHUI INTELLIGENT TECHNOLOGY CO., LTD. Certificaten